6 Nisan 2008 Pazar

Counter Strike 1.6

Kendimi bildim bileli bu oyun var. Yıllarca da tahtını bırakmayacak gibi gözüküyor. CS'de iyi bir oyuncu olmak için bazı kriterleri tutturmak gerekiyor.

Mesela bunlardan birisi; haritaları çok iyi bilmek. Bu sayede sadece kendi pozisyonunuzu kurmakla kalmıyor, aynı zamanda rakibinizin de pozisyonunu ve hareketlerini tahmin etme şansına sahip oluyorsunuz.

Bir diğeri ise; her harita için ayrı ayrı ama sağlam stratejilere sahip olmak. Elbetteki bu stratejiler hazır bir şekilde önümüze sunulmuyor. Sunulsa da, bazı sitelerin yaptığı gibi, bunları uygulamak mümkün olmuyor. Ancak PC başında saaatler harcanarak, deneme yanılma yöntemiyle ve fazlaca emek verilerek kurulabiliyor. Dolayısıyla strateji kişiye özgü olmalı.

En önemlisi ise, yetenek. Bu oyun için binlerce saat de harcasanız, çok iyi bir strateji de kursanız yetenek olmadan olmuyor. Eh biraz şans da hiç fena olmaz...

İşte bugün o yetenekli arkadaşlardan birinin görüntülerini paylaşmak istedim. Kanadalı oyuncu shaGuar... Ben ona HeadShot ustası diyorum. İzleyin ve görün. Hak vereceksiniz...

Hiç yorum yok: